404 Not Found


nginx
Tel:06 413 682 25

Rijlespakketten

ACTIE: 1 Golden Goose V-Star 2 Rebajas dagscursus EN aansluitend Cheap Jordan Shoes je theorie examen: nu voor €100,- euro!

Om praktijkexamen te kunnen doen moet je eerst theorie examen afleggen. Deze is een anderhalf jaar geldig na de dag van afgifte. 

Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen:
● 25 vragen over gevaarherkenning
● 30 vragen over verkeersregels
● 10 vragen over verkeersinzicht

 Je dient 12 vragen goed beantwoorden voor het onderdeel, gevaarherkenning en 35 vragen goed voor de onderdelen regels en inzicht.

Theorie  Rijschool White Way heeft een Nike Air Max Lunar 1 Review kantoor gevestigd aan de Hoofdweg 239. Wij hebben hier de geschikte ruimte in onze theorielokaal om je een dagcursus theorie te geven. Deze lessen worden gegeven in het Nederlands, Turks en Engels. Na een dag intensieve begeleiding slaagt de leerling met een kans van 100% voor zijn theorie examen. Wij beschikken over de nieuwste lesmaterialen.

White Way Auto  Wij geven een goede inzicht in alle verkeersregels en behandelen alle verkeersborden intensief. Rijschool White Way Golden Goose Deluxe Brand Sale reserveert ook Nike Air Max 90 Gs Pink automatisch je examen bij het CBR. Onze instructeurs komen de dag van je examen met je mee naar het CBR. Dus tot op het moment van je examen kan je nog alle vragen stellen die je verduidelijkt wil hebben. Onze kantoor is gevestigd in Amsterdam West en is zeer goed te bereiken met zowel de auto als met het Nike Free 6.0 Homme openbaar vervoer. Ons leslokaal is voorzien van alle lesmateriaal die jij nodig hebt om je theorie examen te behalen. Als je slaagt voor je theorie dan krijg je een uitslagformulier mee die een jaar geldig is. Deze wordt tevens elektronisch geregistreerd. Als je helaas minder slecht nieuws hebt dan krijg je eveneens een uitslagformulier waarop per examenonderwerp staat vermeld hoeveel vragen je goed of fout, te laat of niet beantwoord hebt. Hier kunnen wij dan weer extra aandacht aan besteden.