404 Not Found


nginx
Tel:06 413 682 25

Over ons

Rijschool WhiteWay is een Duvetica Jacka Rea familiebedrijf dat auto-, motor-, bromfiets- en theorielessen geeft in Amsterdam en omgeving. Een aantal jaren Parajumpers Last Minute Sale geleden zijn wij gestart vanuit huis en inmiddels zijn wij vanwege succes verhuisd naar ons kantoor aan de Hoofdweg.

De naam WhiteWay is een Engelse vertaling van onze familienaam.

Waarom WhiteWay?

Wij staan 7 dagen per week klaar om jou te begeleiden naar je rijbewijs. Na een proefles geven we je Under Armour Micro G Torch 1 deskundig advies over welk pakket het beste bij jou past. Wij bieden pakketten op maat die passen bij jouw behoefte – hierdoor kunnen wij een hoog slagingspercentage garanderen.

Whiteway rocks!! Ik ben geslaagd en zooo happy!! Eindelijk legaal rijden!

– Heloïse van Raamsdonk

Bij rijschool WhiteWay zit alles onder één dak. Zo bieden wij naast rijlessen ook een eendaagse theoriecursus met 99,9% slagingskans en Burberry Outlet London spoed rijlessen. Wij hebben ook zowel mannelijke als vrouwelijke instructeurs en geven les in diverse talen.

Ik wilde nog even zeggen dat jullie een super rijschool zijn. De lessen zijn intensief, maar erg leerzaam geweest! Dankzij jullie heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald.

Golden Goose Sneakers Outlet Sumeyye Cetin

De Chelsea Kits 2017/18 betaling van losse lessen kan worden voldaan in de auto of op kantoor direct na de les. In termijnen betalen is ook mogelijk.

WhiteWay the right way!